Információ

Történetünk

Aertecnica

Az Aertecnica 1985 óta a tiszta világ koncepciója köré építi cégtörténetét: "A tiszta gondolkodás" a cég filozófiája, mindenki egészségének és jólétének.

1985-ben kezdtük meg a fejlett központi vákuumrendszerek tervezését és gyártását. Rendszereink eltávolítják a port, és javítják azoknak a helyeknek a minőségét, ahol élünk és dolgozunk. Az Aertecnica olyan technológiát alkalmaz, amely megfelel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak , és kiemelten figyel a környezet megóvására. Folyamatos a kutatás a jólét javítása érdekében. Folyamatos a kutatás a jólét és a kényelem javítása érdekében. Az egészségre és a környezetre való odafigyelés állandó műszaki kutatással párosul: a TUBÒ rendszert a ma létező legmodernebb megoldások alapján fejlesztik.
Image

Tanúsítványok


Az Aertecnica megfelel az UNI EN ISO 9001 minőségirányítási és az UNI EN ISO 14001 környezetvédelmi vezetési szabványoknak.


Terméktanúsítás egyfázisú központi vákuumegységekhez a lakossági szektor számára: Perfetto Inox - Perfetto - Classic - Bravo - QB - Perfetto Inox TXA - Perfetto TPA -Perfetto TP - Classic TC - TS.

A lakossági és szolgáltató szektor központi vákuumegységei, valamint a vákuum foglalatok és aljzatkeretek 100% -ban Olaszországban készülnek.
Image
1985-ben kezdtük meg a fejlett központi vákuumrendszerek tervezését és gyártását. Rendszereink eltávolítják a port, és javítják azoknak a helyeknek a minőségét, ahol élünk és dolgozunk.

Kövess minket!