Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újdonságok

PRACTICO - ahol a szívótömlő a falban rejtőzik

 

A rendszer lényege

Az Aertecnica által kidolgozott legújabb központi porszívó rendszer lényege, hogy a szívótömlő a falban "eltűnik" a használat után. Hogyan lehetséges ez? A tömlő 12 m hosszú, a csőrendszer részét képezi, abban található. A falon lévő aljzat fedelének a felnyitása után a szívótömlő kihúzható. Kizárólag a teleszkópos takarító csövet és az éppen használt kefét kell csatlakoztatni, és máris használatra kész. A rendszer minden Aertecnica tisztító fejjel kompatibilis. Nem kell többé a szívótömlőt tárolni, a felhasználónak magával vinni a takarítandó helyiségbe, aztán feltekerni és visszavinni. Kényelmes, gyors, praktikus. A fali csatlakozó fedele a fallal azonos színűre festhető, nem zavarja meg a helyiség esztétikáját.

 

 

practico.jpg

 


Kevesebb csőre, idomokra, szerelési anyagra van szükség. Lehetővé teszi akár 300 m² alapterület lefedését egyetlen, megfelelően elhelyezett központi helyen lévő fali csatlakozóval.

 

A telepítés

Aertecnica minden idomot és egyéb szerelési anyagot biztosít a rendszer szakszerű telepítéséhez. A fali csatlakozó kiválasztásakor fontos tudni, hogy gipszkarton vagy téglafalba kerül majd elhelyezésre. A szívótömlő hossza 12m, mely egy illesztő idommal csatlakozik a takarító csőhöz. A rendszer érdekessége, hogy rádiós szívótömlővel is működtethető. Ebben az esetben nincs szükség a fali csatlakozó és a központi gép elektromos összekötésére, mert az indítás a markolatról történik, rádiófrekvenciás kapcsolóval. A telepítés során szükséges minden olyan intézkedést és szabályt betartani, melyek a hagyományos központi porszívó rendszereknél már ismertek.  

 

 


practico_keszlet.jpg


 

Video a mükődésről:

 

                                                             


 

VROOM Rejtett szívótömlő

 

 vroom.png

 

Vroom egy rendkívül praktikus kiegészítője a TUBÓ központi porszívó rendszereknek. 5 m hosszú, rejtett szívótömlő, mely egy PVC házban helyezkedik el és használat után feltekeredik. Kis befoglaló méretekkel rendelkezik. Ideális helye konyhabútor vagy gardrób, de bármilyen más szekrénybe is telepíthető. Minden Aertecnica tisztítófej csatlakoztatható hozzá, így bármely típusú felület porszívózására alkalmas, padló, kárpit, márvány, különböző textíliák stb. További előnye, hogy már kész rendszerekhez is csatlakoztatható.

 

 

 

 

 

  

 

 

Cikkek

KTSPV sorozat

2014.10.22

  Új KTSPV sorozat az Aertecnica.hu kínálatában:

kts1pv.jpg

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Újdonságok | Hozzászólások: 0