Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Practico

2014.10.22

 

A rendszer lényege

Az Aertecnica által kidolgozott legújabb központi porszívó rendszer lényege, hogy a szívótömlő a falban "eltűnik" a használat után. Hogyan lehetséges ez? A tömlő 12 m hosszú, a csőrendszer részét képezi, abban található. A falon lévő aljzat fedelének a felnyitása után a szívótömlő kihúzható. Kizárólag a teleszkópos takarító csövet és az éppen használt kefét kell csatlakoztatni, és máris használatra kész. A rendszer minden Aertecnica tisztító fejjel kompatibilis. Nem kell többé a szívótömlőt tárolni, a felhasználónak magával vinni a takarítandó helyiségbe, aztán feltekerni és visszavinni. Kényelmes, gyors, praktikus. A fali csatlakozó fedele a fallal azonos színűre festhető, nem zavarja meg a helyiség esztétikáját.

 

 

practico.jpg

 


Kevesebb csőre, idomokra, szerelési anyagra van szükség. Lehetővé teszi akár 300 m² alapterület lefedését egyetlen, megfelelően elhelyezett központi helyen lévő fali csatlakozóval.

 

A telepítés

Aertecnica minden idomot és egyéb szerelési anyagot biztosít a rendszer szakszerű telepítéséhez. A fali csatlakozó kiválasztásakor fontos tudni, hogy gipszkarton vagy téglafalba kerül majd elhelyezésre. A szívótömlő hossza 12m, mely egy illesztő idommal csatlakozik a takarító csőhöz. A rendszer érdekessége, hogy rádiós szívótömlővel is működtethető. Ebben az esetben nincs szükség a fali csatlakozó és a központi gép elektromos összekötésére, mert az indítás a markolatról történik, rádiófrekvenciás kapcsolóval. A telepítés során szükséges minden olyan intézkedést és szabályt betartani, melyek a hagyományos központi porszívó rendszereknél már ismertek.  

 

 


practico_keszlet.jpg


 

Video a mükődésről: