Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Aertecnica -ról röviden

 Aertecnica-ról röviden:

 

Aertecnica SpA 1985-ben kezdte meg működését Olaszországban, azzal a céllal, hogy új generációs központi porszívók gyártásával és értékesítésével foglalkozzon. Ma TUBÓ márkanév alatt forgalmazza rendszereit. Az évek során a termékcsoportok folyamatos fejlesztéseken mentek keresztül. Az Aertecnica gyár az egyetlen cég, mely ugyanolyan figyelemmel kísérte a termék technológiai fejlesztését, mint a külső design-t. A műszaki fejlesztés alapja azokon a megfigyeléseken alapult, melyeket a felhasználók tettek a központi porszívó gépek használata során. Hiszen, ki is tudná jobban, mint a működtető, hogy milyen funkciókat talál hasznosnak takarítás során? Így születtek meg azok az egyedülálló tulajdonságok, melyeket elsőként az Aertecnica készülékek mondhattak magukénak, mint pl. kijelzőpanel a készüléken ill. attól távol, lassú indítású elektromotor, motor fordulatszám-szabályzó, szűrő öntisztító funkcióval, moduláris ipari rendszerek akár 16 együttes működtetőig stb.

A cég egyfázisú, lakossági felhasználásra szánt, 3 fázisú ipari gépeket, elszívó aljzatokat, csöveket és idomokat gyárt. Fejlesztéseik során nem csak az adott elemre, hanem az egész rendszer optimális működésére koncentrálnak. Szolgáltatásaik közé tartozik a tervezés és a műszaki segítségnyújtás is az értékesítési és telepítési folyamatok bármely szakaszában. ISO 9001, ISO 14000 és CCC tanúsítvánnyal rendelkezik. Folyamatos fejlesztések, innovatív technológia, megbízhatóság: ezek az Aertecnica gyár filozófiájának fontos jellemzői. Termékeik kiváló minőséget képviselnek a piacon, igazi Made in Italy. A TUBÓ sorozat új modelljeinek tervezése és gyártása teljes mértékben Olaszországban történik. A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatok és a fejlesztések iránti elkötelezettség lehetővé teszi a gyártó számára, hogy mind műszaki, mind funkcionális szempontból tesztelje készülékeit. Egyedi funkciók (öntisztító funkció, kijelző panel, lassú indítású motor stb.), és különleges kivitelek (pl. inox házas vagy falba süllyeszthető változat) teszik különlegesség a TUBÓ sorozatot. Az új technológia alkalmazásával a mindennapokban kézzelfoghatóvá válik lakóhelyiségeinkben egy magas komfortszint, azaz egészséges környezetben élhetünk és dolgozhatunk.

 

Termék jellemzők: 

 

Nagy szívóteljesítmény

Az Aertecnica központi porszívók nagy szívóteéjesítménnyel rendelkeznek. Ennek mértékegysége az airWatt, ami hordozható porszívók esetében a 300-350-es értéket általában nem haladja meg. A TUBÓ sorozat esetében ez a szám 423 és 690 airWatt között mozog. Ha figyelembe vesszük a tényt, hogy a központi porszívó rendszer kivezeti a helyiségből a port, és hozzáadjuk ezt a rendkívüli szívóteljesítményt, azonnal megértjük miért ilyen hatásos a termék.

 

 Soft-Start indítórendszer

A berendezések jól szigetelt, hővédelemmel ellátott, zajcsökkentett kivitelű elektromotorral felszereltek. Magas hatásfok és lassított indítás jellemzi őket (Soft Start indítórendszer), melynek következtében az élettartamuk jelentősen megnő. A hővédelem folyamatos ellenőrzés alatt tartja a készülék működését, nem megfelelő használat esetén leállítja a működést. A hangszigetelt motorkabin kiváló minőségű alapanyagokból készült, a levegő áramlásának útja speciális kiépítést kapott, ezzel is csökkentve a zajszintet. Ígyl a készülék a nap bármely szakaszában használható.

 

Precision szűrőbetét

A Precision szűrőbetét nagy hatékonyságú, mosható szűrő. Könnyen cserélhető és visszacsavarozható, egyszerű és gyors tisztítást, karbantartást garantál. A szűrő tisztításának a menetéről a használati útmutató részletes leírást ad. Egy szűrő élettartama akár több év is lehet, megfelelően gondos tisztítás mellett. A szűrő telítettségéről és a karbantartás szükségességéről a kijelző panellel ellátott modellek értesítést adnak.

 

Clean Bag porzsák

A Clean Bag porzsákok rendkívül egyszerűen és higiénikus módon eltávolíthatók. A tartály oldalán lévő csatok részleges nyitásával a lehetővé válik a porzsák húzózsinórral való lezárása a tartályból való kivétel előtt. A felhasználó nem kerül kapcsolatba a felhalmozódott porral (kivéve TC sorozat). Aertecnica az egyetlen olyan gyártó, amely védő maszkot és kesztyűt biztosít a porzsák cseréjéhez, hogy ezt a műveletet azok is a legnagyobb biztonságban végezhessék el, akik allergiásak a porra.

 

AVI és AVT kijelző

A TC és a TP sorozat (az inox változat is) kijelző panellel rendelkezik a géptesten. A TC modellek esetében az AVT kijelző található meg, melynek lényege, hogy színes LED-ekkel jelzi a készülék pillanatnyi állapotát: a normál működést, a porzsák és a szűrő telítettségét, a motor hővédelem aktiválását a motorkabin felmelegedése folytán vagy a túl gyakori indítások miatt. Az AVI kijelző ennek a digitális változata.